Van Wijk Notarissen


Schoolstraat 27 2242 KE Wassenaar
070 512 3123 Klik om te bellen

Over Van Wijk Notarissen

Over Van Wijk Notarissen

Bij Van Wijk Notarissen in Wassenaar staan wij u graag bij met ons team van professionals. Met elk een eigen expertise op het gebied van Wonen, Leven of Ondernemen, leveren wij altijd de beste service en kwaliteit. En dat doen wij al meer dan 25 jaar.

Samen vormen wij een toegewijd en goed op elkaar ingespeeld team van specialisten. Ons doel is eensluidend: onze cliënten snel en goed van dienst zijn met aandacht voor hun persoonlijke wensen en situatie. En daarvoor doen wij graag dat stapje extra.

Wonen

Met onze gedegen kennis van de onroerendgoedmarkt zorgen wij dat alles snel en vakkundig verloopt. Daarbij houden wij rekening met uw situatie, uw wensen en uw plannen voor de toekomst. Ook de fiscale aspecten worden niet vergeten. U weet altijd precies waar u aan toe bent.

Wij ondersteunen niet alleen bij de verkoop en levering (eigendomsoverdracht) van woningen, maar geven ook advies over zaken zoals uitponden (het kopen van een huurhuis), verdelingen, het vestigen van zekerheidsrechten zoals hypotheek en pand, economische eigendommen, splitsingen in appartementsrechten en het vestigen van opstalrechten en erfpacht.

Leven

Integriteit en begrip voor familieverhoudingen spelen een zeer belangrijke rol bij notariële werkzaamheden. Denk hierbij aan boedelafwikkeling van nalatenschappen, het zijn van executeur in erfenissen en het uitvoeren van verdelingen na echtscheiding of overlijden. U kunt er op vertrouwen dat Van Wijk Notarissen uw belangen én die van andere betrokkenen met gepaste zakelijkheid, objectiviteit en voortvarendheid regelt.

Ondernemen

Wij ondersteunen u als ondernemer tijdens alle fases van uw bedrijfsvoering.
Bent u een startende ondernemer, dan helpen wij u de juiste rechtsvorm te bepalen en adviseren wij u over mogelijke valkuilen en oplossingen bij samenwerkingsverbanden.
En omdat u natuurlijk graag werk en privéleven gescheiden houdt, brengen wij ook de gevolgen van uw onderneming op uw privésituatie in kaart. Zo nemen wij zoveel mogelijk risico’s voor u weg en gaat u goed van start.

Bent u een ervaren ondernemer? Dan kunnen wij u onder meer adviseren over herstructurering, samenvoeging in de vorm van een fusie of splitsing en/of uitbreiding in geval van overnames.

Foto's

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Van Wijk Notarissen


Schoolstraat 27 2242 KE Wassenaar
070 512 3123 Klik om te bellen