Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen


Keppelseweg 1 7001 CE Doetinchem
0314 372 222 Klik om te bellen

Over Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is gespecialiseerd in onroerend goedrecht, familierecht en ondernemingsrecht. Wij begrijpen dat u zich geen zorgen wilt maken over juridische en notariële vraagstukken. Daarom doen wij meer dan het opstellen van een correcte akte. Onze notarissen, adviseurs en juristen zorgen er persoonlijk voor dat u het juiste advies ontvangt: passend bij uw situatie en wensen. Zorgvuldigheid, een hoge kwaliteit en innovatieve oplossingen staan daarbij centraal. Jarenlange ervaring en actuele kennis zetten wij in om naar een optimaal resultaat toe te werken. Hierdoor kunnen wij zelfs ingewikkelde zaken gemakkelijker voor u maken. Daarmee bent u verzekerd van de beste notariële dienstverlening.

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen is gevestigd in Doetinchem en behoort tot de grotere notariskantoren van Oost-Nederland. Wij werken in heel Nederland, voor zowel Nederlandse als Duitse opdrachtgevers. Tevens is het mogelijk om onze diensten te verrichten in de Duitse of Engelse taal. Ook wanneer u als Nederlander in Duitsland woont, kunnen wij adviseren en begeleiden. Neem gerust contact met ons op om uw vraag te bespreken. 

Ons kantoor houdt niet op bij de landsgrenzen. Voor Duitse cliënten en Nederlanders die in Duitsland wonen, vormen wij een belangrijk aanspreekpunt. Zowel in Nederland als binnen Europa beschikken wij over een uitgebreid netwerk. Hierdoor kunnen wij u helpen om alle notariële zaken zorgvuldig te regelen.

Wij zijn een kantoor waar de medewerkers trots mogen zijn op hun werk en hun team. Wij hechten waarde aan een persoonlijke benadering waarbij u volledig wordt ontzorgd.

Foto's

Diensten

Duitsland
Huwelijksvoorwaarden
Onroerend goedrecht
Opstellen van testament
Partner voorwaarden
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Van Weeghel Doppenberg Kamps Notarissen


Keppelseweg 1 7001 CE Doetinchem
0314 372 222 Klik om te bellen