Seinstra Van Rooij Notarissen


Honthorststraat 30 1071 DG Amsterdam
0206761556 Klik om te bellen

Over Seinstra Van Rooij Notarissen

Bij Seinstra van Rooij Notarissen staan we klaar om jouw juridische pad te begeleiden met expertise en een glimlach. Wij zijn een gepassioneerd team van ervaren notarissen en medewerkers die geloven in het belang van deskundig advies en persoonlijke aandacht. Met jarenlange ervaring op ons vakgebied zijn we jouw betrouwbare gids in het complexe notariële landschap.

Onze expertise strekt zich uit over alle aspecten van het notariële domein. Of het nu gaat om het opstellen van waterdichte koopovereenkomsten, het regelen van erfeniszaken, het oprichten van een BV, of het vastleggen van samenlevingscontracten, wij hebben de kennis en vaardigheden om jouw belangen te beschermen.

Kies voor Seinstra van Rooij Notarissen en geniet van een naadloze, zorgeloze en succesvolle notariële ervaring. Ons gerenommeerde notariskantoor staat klaar om jouw belangen te behartigen en een vlotte en betrouwbare afwikkeling van jouw zaken te garanderen. Met een team van ervaren notarissen en juridische experts bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om aan al jouw juridische behoeften te voldoen.

Gewoon zeggen zoals het is - Seinstra van Rooij Notarissen, jouw betrouwbare partner in juridisch advies. Bezoek onze website svrnotarissen.nl en neem vandaag nog contact met ons op (e: info@svrnotarissen.nl of t: 020-6761556) om te ontdekken hoe we jouw wensen werkelijkheid kunnen maken.

Diensten

Huwelijksvoorwaarden
Onroerend goedrecht
Opstellen van testament
Partner voorwaarden
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Seinstra Van Rooij Notarissen


Honthorststraat 30 1071 DG Amsterdam
0206761556 Klik om te bellen