R&W Notariskantoor


Wevershoekstraat 380 3083 CZ Rotterdam-Zuid
010-2974477 Klik om te bellen

Over R&W Notariskantoor

R&W is een notariskantoor gevestigd in Rotterdam-Zuid. We hebben een achtergrond vanuit Rotterdam. En daar zijn we trots op! Rotterdammers zijn creatief, vrolijk en ondernemend. De cultuur van ons kantoor sluit daar naadloos op aan.
Ons kantoor is persoonlijk en ondernemend. Met jonge servicegerichte medewerkers die er zijn voor u.
We willen er zijn voor iedereen in Rotterdam en omstreken. Voor jonge stellen met trouwplannen. Voor ondernemers die hun juridische structuur willen optimaliseren. Rotterdam is de stad met een open blik. We zijn een Rotterdams kantoor met ook een open blik voor de belangen van alle Rotterdammers. Voor mensen die voor hun nieuwe huis een duidelijke koopakte willen verkrijgen. Voor ieder die iets wil wijzigen in of vastleggen in zijn persoonlijke leven of zakelijke leven.
We houden kantoor in de dynamiek van Rotterdam Zuid. Iedere dag ontvangen we met veel enthousiasme onze klanten en helpen hen vanuit onze persoonlijke service. We willen u van dienst bij alle notariële zaken. Voor particulieren en ondernemers uit het nationale en internationale midden- en kleinbedrijf.

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

R&W Notariskantoor


Wevershoekstraat 380 3083 CZ Rotterdam-Zuid
010-2974477 Klik om te bellen