Notariskantoor Ten Brinke


Heiligeweg 93 1561 DG Krommenie
0756474040 Klik om te bellen

Over Notariskantoor Ten Brinke

Notariskantoor Ten Brinke hét notaris­kantoor van Krommenie (en misschien ook wel van daarbuiten). Op eigentijdse wijze bieden wij de klassieke notariële diensten in een modern jasje aan. Een notariskantoor dat met zijn tijd meegaat. Dat doen we door aangesloten te zijn bij IT-notaris, maar ook door eenvoudige contact­mogelijkheden te gebruiken en duidelijke taal te spreken.

Ondanks het nog maar korte bestaan van het kantoor, kan je vertrouwen op onze jarenlange ervaring en kennis. Die ervaring en kennis zet ieder van ons graag in om in gewoon Nederlands praktische oplossingen te bieden voor uw vragen.

Heb je vragen over zaken die in het verleden behandeld zijn door oud-notaris Van Baal? Geen probleem! Notariskantoor Ten Brinke is de opvolger van Notariskantoor Van Baal. De akten die hij heeft gepasseerd, liggen grotendeels nog in de kluis. Ook zijn de lopende dossiers en de dossiers van de afgelopen 10 jaar overgenomen.

Bij voorkeur bespreken we één en ander op ons kantoor. Kan je niet naar ons kantoor komen en woon je in binnen een straal van 15 kilometer van ons kantoor? Dan gaan we kijken of we naar jou kunnen komen.

Diensten

IT-notaris
Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Notariskantoor Ten Brinke


Heiligeweg 93 1561 DG Krommenie
0756474040 Klik om te bellen