Notariskantoor Meijer | Van der Tuin


Streekweg 86 1616 AL Hoogkarspel
0228 - 562424 Klik om te bellen

Over Notariskantoor Meijer | Van der Tuin

U gaat naar een notaris wanneer er belangrijke beslissingen in uw leven moeten worden vastgelegd. Dat kan privé zijn maar ook zakelijk.

Hiervoor is een onafhankelijke deskundige nodig die door middel van een officiële akte belangrijke zaken op papier zet: de notaris.
Niet zomaar een notaris, maar één die met alle partijen meedenkt.
Die vooraf adviseert wat er precies vastgelegd moet worden.
Die u helpt en duidelijk zegt wat wel en wat niet kan.

Daarbij is wederzijds vertrouwen, open communicatie, zorgvuldigheid, deskundigheid en kwaliteit van de dienstverlening van essentieel belang.

Kortom, een notaris waar u op kunt vertrouwen.

Hiervoor bent u bij notariskantoor Meijer | Van der Tuin aan het juiste adres.
Notariskantoor Meijer | Van der Tuin is een allround kantoor dat haar diensten aanbiedt op elk relevant vakgebied in het notariaat zoals de personen- en familiepraktijk, de onroerend goed-praktijk en het ondernemingsrecht.

Onze dienstverlening wordt gekenmerkt door een persoonlijke en informele benadering in een ongedwongen sfeer. Voor een bespreking of de ondertekening van een akte wordt doorgaans minimaal een uur in de agenda gereserveerd zodat er voldoende gelegenheid is om met elkaar van gedachten te wisselen.
Niet zelden zal het immers gaan om belangrijke keuzes waarbij een advies op maat van groot belang is. Bij het ondertekenen van de akten besteden wij veel aandacht aan een duidelijke uitleg van de toch vaak ingewikkelde juridische taal.

Ons streven is een kwalitatief hoogstaand product te leveren tegen een concurrerende prijs.

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Notariskantoor Meijer | Van der Tuin


Streekweg 86 1616 AL Hoogkarspel
0228 - 562424 Klik om te bellen