Notariskantoor Goossens


Brediusweg 20 1401 AG Bussum
035-3037167 Klik om te bellen

Over Notariskantoor Goossens

Op 1 februari 2017 gingen de deuren open van het nieuwe Notariskantoor Goossens aan de Brediusweg 20. Oprichtster Inez Goossens heeft jarenlang ervaring opgedaan bij De Brauw Blackstone Westbroek, CMS en RijksBredius Notarissen. Zij heeft een sterk team achter haar staan van 3 vrouwelijke medewerkers met de ambitie om te groeien. Vier vrouwen met passie voor het vak en met veel werkplezier.

Bij Notariskantoor Goossens ligt de nadruk op de persoonlijke benadering: elke cliënt heeft zijn eigen verhaal. Er heerst een 24-uurs mentaliteit. Er wordt door de jarenlange ervaring, de kwaliteit en flexibiliteit van de medewerkers van Notariskantoor Goossens een hoogwaardig product geleverd tegen een aanvaardbare prijs. Of het nu gaat om een testament of de afwikkeling van een nalatenschap, om de overdracht van een woning of om het ontwikkelen van een bedrijfsterrein, de oprichting van een BV of om een herstructurering, of een Spaanse volmacht; Notariskantoor Goossens staat voor u klaar.

Het kantoor is goed bereikbaar door de ligging vlakbij station Naarden-Bussum maar ook per auto. Het kantoor heeft een eigen parkeerterrein en is zowel aan de achter- als voorzijde bereikbaar.

Diensten

Huwelijksvoorwaarden
Onroerend goedrecht
Opstellen van testament
Partner voorwaarden
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Notariskantoor Goossens


Brediusweg 20 1401 AG Bussum
035-3037167 Klik om te bellen