Notaris Bas


Maelsonstraat 28 1624 NP Hoorn

Over Notaris Bas

Notaris Bas is onderdeel van Abma Schreurs Notarissen. Voor een aantal veelgevraagde notarisdiensten biedt Notaris Bas de vertrouwde kwaliteit van Abma Schreurs tegen een zeer scherp tarief. Notaris Bas is gevestigd in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam.

Notaris Bas kan de prijzen laag houden door te werken met basisaktes en optioneel meerwerk én door zoveel mogelijk digitaal te communiceren. Past in een bepaalde situatie deze standaard werkwijze niet, dan verwijst Notaris Bas door naar een andere behandelaar van Abma Schreurs voor een offerte op maat. Sowieso wordt elke akte van Notaris Bas in een persoonlijke afspraak bij een notaris van Abma Schreurs gepasseerd.

Of Notaris Bas jou een passende akte kan bieden, is niet zo te zeggen. Dat beoordeelt Notaris Bas voor elke situatie afzonderlijk. Als je op mijn website een aanvraag doet, ontvang je per mail een kort vragenformulier. Zodra je dit ingevuld terugmailt, hoor je of de basisakte van Notaris Bas geschikt is voor jouw situatie. Ook vertelt Notaris Bas je direct of er meerwerk nodig is.

Ga je per mail akkoord met de aanbieding van Notaris Bas, dan ontvang je tijdig een conceptakte, een uitgebreide toelichting en uitleg van de vervolgstappen die je moet nemen. Om de tarieven scherp te kunnen houden werkt Notaris Bas het liefst per e-mail. En hij wil het liefst ook dat jij hem alleen per e-mail benadert. Als er met spoed contact nodig is, bijvoorbeeld omdat je verlaat bent voor een afspraak met de notaris, dan bel je Bas zijn collega's bij Abma Schreurs. Je kunt ze bereiken via 088 433 43 33.

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Notaris Bas


Maelsonstraat 28 1624 NP Hoorn