Mostart & Timmermans Notarissen Estate planners Mediators


Rijksstraatweg 145 6573 CM Beek
088-0247800 Klik om te bellen

Over Mostart & Timmermans Notarissen Estate planners Mediators

Mostart & Timmermans Notarissen.

Dé Netwerknotaris in gemeente Berg en Dal, met vestigingen in Beek en Groesbeek.

Onze notarissen, kandidaat-notarissen en de andere ondersteunende personeelsleden staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt. 

We kunnen je onder andere helpen als je een huis wilt kopen, bij de oprichting van je eigen bedrijf of om de huwelijkse voorwaarden goed te regelen. 

Maar ook op minder vrolijke momenten zijn we je steun en toeverlaat. Zoals bij het maken van een testament of het regelen van een scheiding. Maar we kunnen je bijvoorbeeld ook adviseren of het slim is om een erfenis te accepteren, die minder lucratief is dan het lijkt. Lees verder...

 

Bij Mostart & Timmermans Notarissen werken uitsluitend Netwerknotarissen. En dat zijn niet zomaar notarissen en kandidaat-notarissen. Netwerknotarissen houden elkaar scherp en helder, we delen kennis en adviseren elkaar, zodat we samen jou beter kunnen helpen. 

Wij spreken gewone mensentaal en weten precies wat er speelt in de wereld. De echte én de virtuele. Zo kun je bij ons terecht voor een social media testament. Kom daar maar eens om bij een traditionele notaris. Vandaar dat wij van Mostart & Timmermans Notarissen durven te zeggen dat we net iets meer notaris zijn.

Mostart & Timmermans Notarissen Estate planners Mediators in het kort

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Mostart & Timmermans Notarissen Estate planners Mediators


Rijksstraatweg 145 6573 CM Beek
088-0247800 Klik om te bellen