Lexis Notarissen


Meppelerweg 6 7921 VP Zuidwolde dr
0528 371228 Klik om te bellen

Over Lexis Notarissen

Lexis Notarissen kenmerkt zich door persoonlijke aandacht voor u als cliënt. Lexis Notarissen streeft ernaar om ingewikkelde zaken helder en inzichtelijk te maken.

Lexis Notarissen is een van de grootste notariskantoren in Drenthe en heeft specialisten op elk werkgebied.

Een testament maken, het maken van huwelijksvoorwaarden, de oprichting van een BV of uw bedrijfsopvolging, Lexis Notarissen vertaalt uw wensen in een begrijpelijke akte.

Estateplanning, schenken aan kinderen, belastingbesparing bij overlijden, onze specialisten maken voor u een advies op maat.

Uw echtscheiding begeleiden wij letterlijk van A tot Z. De echtscheidingsbemiddelaar van Lexis Notarissen stelt samen met u het echtscheidingsconvenant op, maakt de alimentatieberekening en zorgt voor de verdelingsakte van uw woning. U heeft voor uw echtscheiding geen advocaat of ander bemiddelaar meer nodig. U heeft bij ons uw eigen specialist voor uw gehele echtscheiding.

Wij nemen graag de tijd voor u en voorzien u van de juiste juridische informatie. U moet immers weten wat u tekent, en dus wat u krijgt. Lexis Notarissen helpt u snel, vakkundig en tegen een scherp tarief.

Lexis Notarissen te Meppel en Zuidwolde zijn elke dinsdagavond geopend. Zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Lexis Notarissen


Meppelerweg 6 7921 VP Zuidwolde dr
0528 371228 Klik om te bellen