De Rijdende Notaris


Kerkstraat 7 9291 CA Kollum
0511-451805 Klik om te bellen

Over De Rijdende Notaris

Minister Dekker op werkbezoek bij notaris kantoor Paul Kluitenberg
KOLLUM – Maandag vier oktober bezocht demissionair minster Dekker -minister voor Rechtsbescherming op het ministerie van Justitie en Veiligheid in het kabinet – Rutte een werkbezoek aan notariskantoor van Paul Kluitenberg in Kollum.

Het thema van het werkbezoek was de praktijk van een notaris(kantoor) in het algemeen en de werkzaamheden van Paul Kluitenberg als Rijdende Notaris in het bijzonder.

Naast kennismaking met de medewerkers van Notariskantoor Kluitenberg was er ook een gesprek met een oud-cliënt van het notariskantoor die vertelde over zijn ervaring met de Rijdende Notaris Paul Kluitenberg. Paul Kluitenberg is in dit kader vorig jaar genomineerd (als enige notaris uit het Noorden van het land) voor Notaris van het Jaar. Ik ben dan ook vereerd door het voorgenomen bezoek!

Voor zover bekend is het voor het eerst dat een minister een werkbezoek aflegt aan een notariskantoor in het Noorden van het land.

Vervolgens werd er een bezoek gebracht aan een woning op de Van Limburg Stirumweg te Kollum in verband met een overdracht van een woning. In deze woning werd een akte getekend, onder toeziend oog van demissionair minster Dekker.

Diensten

Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht
Rijdende notaris. Akten worden zonodig op loctatie bij clienten thuis getekend.

Onze locatie

De Rijdende Notaris


Kerkstraat 7 9291 CA Kollum
0511-451805 Klik om te bellen