Blankestijn Notariaat Advies Mediation


Dr. Grashuisstraat 2 7021 CL Zelhem
0314621141 Klik om te bellen

Over Blankestijn Notariaat Advies Mediation

Blankestijn Notariaat Advies Mediation. Eigentijdse adviseurs, mediators en notarispraktijk. Wij zijn u graag van dienst. Zowel voor het familierecht, als het ondernemingsrecht, de vastgoedpraktijk en de agrarische praktijk kunt u bij ons prima terecht!
Ook kunt u bij ons terecht voor mediation bij conflicten en de begeleiding bij uw (echt)scheiding. Wij begeleiden u bij uw scheiding, van A tot Z. Van eerste gesprek tot convenant, van alimentatieberekening tot ouderschapsplan en verdeling van uw zaken. Alle persoonlijke regelingen in handen van een deskundige adviseur; de gehele begeleiding onder één dak.

Op ons kantoor treft u een team aan van deskundige en gemotiveerde medewerkers; in totaal 13 personen, waaronder het notarieel-juridisch team bestaande uit een notaris, kandidaat-notarissen en mediators. Wij onderscheiden ons door het directe en persoonlijke contact met u als cliënt, wat zich kenmerkt door de korte lijnen en een snelle en vakkundige behandeling van uw dossier. Heldere en praktische advisering staat daarbij voorop.

Wij zijn gehuisvest in een moderne kantoorlocatie, in het centrum van Zelhem, naast Zwembad en Cultureel Centrum De Brink en op korte afstand van Doetinchem. Het kantoor is goed bereikbaar vanuit de hele omgeving.
Het kantoor beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wij komen ook graag bij u aan huis!

Foto's

Notariskantoor Pera

Diensten

Mediation en scheidingsbemiddeling
Onroerend goedrecht
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Blankestijn Notariaat Advies Mediation


Dr. Grashuisstraat 2 7021 CL Zelhem
0314621141 Klik om te bellen