Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Kaart verbergen
  • Noordersingel 45
    9401 JW Assen
  • 0592336666
  • Website

Tijdhof Daverschot en De Jong Posthumus Notariskantoor

Tijdhof, Daverschot & De Jong Posthumus Notarissen zijn uw notaris in de regio's Assen en Hoogeveen. Wij zijn een allround notariskantoor waarin een team van circa 30 mensen altijd voor u klaar staat!

Ons kantoor vindt zijn kracht in de bundeling van enerzijds een brede algemene praktijk en anderzijds in een zeer gedegen kennis en ervaring met betrekking tot de meer gespecialiseerde (commerciële) notariële praktijk. Zowel de particuliere klant als de zakelijke klant is bij ons aan het goede adres!

Door onze ontwikkeling naar één van de grotere, zelfstandige notariskantoren van Noord-Nederland is ook onze praktijk deels verschoven van het enkel vastleggen en uitvoeren van overeenkomsten naar een meer creatieve rol, als adviserende en managende notaris. Met veelal de notariële akte als sluitstuk van het gehele (advies)traject.

Op ons kantoor werken specialisten voor alle notariële rechtsgebieden, zowel voor het personen- & familierecht, het rechtspersonenrecht alsmede voor het vastgoedrecht. Deze specialisten helpen u graag.

Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte of kom langs op ons kantoor aan de Noordersingel 45 in Assen of aan de Stationsstraat 18 te Hoogeveen.

 


Foto's van Tijdhof Daverschot en De Jong Posthumus Notariskantoor


Tijdhof Daverschot en De Jong Posthumus Notariskantoor in het kort

Diensten

  • Onroerend goedrecht
  • Personen- en familierecht
  • Rechtspersonenrecht

Tarieven beschikbaar op de website:

Nee