Abma Schreurs Advocaten Notarissen


Waterlandlaan 52 1441 MP Purmerend
088 433 43 33 Klik om te bellen

Over Abma Schreurs Advocaten Notarissen

Hoge kwaliteit. Goede bereikbaarheid. Duidelijke afspraken. Dat zijn de drie kernpunten van Abma Schreurs Advocaten Notarissen.

Ons kantoor, met vestigingen in Amsterdam, Hoorn, Purmerend en Volendam, biedt juridische ondersteuning in elke fase van uw leven. Dat kan zowel op privé als zakelijk gebied zijn.

Of het nu gaat om het opmaken van een samenlevings-overeenkomst, de oprichting van een bedrijf of een hypotheekakte; onze betrokken medewerkers staan voor u klaar. De persoonlijke aandacht van een regionaal kantoor in combinatie met de uitgebreide kennis van een landelijk netwerk stelt ons in staat u optimaal van dienst te zijn.

Wat mag u van ons verwachten? Als u bij ons aanklopt, neemt u – met duidelijke afspraken vooraf – een specialist in de arm, die uw vraagstukken rap doorziet en samen met u aan de best mogelijke oplossing werkt. Met ervaring en beide benen op de grond. En die u en uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie bovendien goed kent of snel leert kennen. Daarbij staan goede bereikbaarheid en een uitgelezen service bij ons hoog in het vaandel. Met grote betrokkenheid zetten wij ons volledig voor u in.

Diensten

Huwelijksvoorwaarden
Onroerend goedrecht
Opstellen van testament
Partner voorwaarden
Personen- en familierecht
Rechtspersonenrecht

Onze locatie

Abma Schreurs Advocaten Notarissen


Waterlandlaan 52 1441 MP Purmerend
088 433 43 33 Klik om te bellen